Marieke & Viola prijs met een 5e plaats

Vandaag in Velsen Zuid was er ZZZ. Marieke en Viola waren present en scoorden in de 1e proef een 5e plaats met prijs v/d 26 combinaties en was goed voor 61,71%, de 2e proef had een paar spanningsfoutjes waardoor het resultaat net onder de 60% bleef. Toch zijn we trots op beide, de trainingen werpen hun vruchten af. Dank aan Rineke Fokker voor de trainingen en begeleiding.

Grote schoonmaak met een super TEAM

Zaterdag 22 augustus was de grote jaarlijkse schoonmaak gepland en bijna iedereen was er om een ‘steentje’ bij te dragen. Alles ging er weer uit en grondig gereinigd, 2 HD reinigers en een stoomcleaner gingen het vuil te lijf met weer een super resultaat. Met dank aan Linda & Henk, Jose, Esther & Remco, Wendy, Sacha, Romy & Leon, Anrieu, Sophie voor de geweldige inzet Henk met de spuit op het plafond, Sophie hard werkend maar ook tijd voor een lolletje met een muisje, Edwin met de Stoomcleaner Halverwege even tijd voor broodjes en drinken Henk showt graag het geweldige resultaat Na afloop super gezellig met z’n 17-en wezen Wokken […]

Souffleur drachtig teruggehaald

Vandaag hebben we Souffleur opgehaald bij Hengstenhouderij van Olst in Den Hout waar ze met vers onverdund sperma is geïnsemineerd van Lord Leatherdale. Als alles goed gaat volgens planning hebben wij volgend jaar van Beautifull Utopia (Ster, PROK van Tuschinski) een veulen van Charmeur Darana (Ster, PROK van Talos) een veulen van Cizandro Souffleur (Elite, Sport dressuur van Welt Hit II) een veulen van Lord Leatherdale

Knaller F was 4e bij de NVK

10 augustus, op de 1e dag van de KWPN kampioenschappen waren ook de Veulens type TP aan de beurt, bij de hengstveulens was onze Knaller F (Cizandro x Darana) in zijn groep 4e, hij was met z’n slechts 2,5 maand een van de jongste maar stond zijn mannetje. Evenals tijdens de Paardenfokdag in Terschuur ging hij er vol voor en zijn wij heel trots op zijn prestatie en presentatie. De 1e ronde achter de rug en nu afwachten tot het rondstappen Thuis terug na een lange dag op de veewagen, we zijn allen moe.  

Stro 2015 is binnen

Maandag hebben we de hele middag/avond/nacht het stro laten persen in balen en van het land gehaald, het was lekker dichtbij en super mooie kwaliteit. Het was het “Spelt” land van Ted Vaalburg. Zonder de geweldige hulp van A. Zwerver dienstverlening was het niet gelukt.