Teddy & Bexli in de prijzen

Teddy Wiedeler & Bexli Zondag 17-11-2013 hebben Teddy Wiedeler & Bexli (v. Rubinero x Uniola v. Welt Hit II) hun debuut in het ZZZ gehad en reden in Liempde op de KNHS Subtop wedstrijd naar een verdienstelijke 7e plaats met 61,71% hetgeen door de grote groep van deelnemers ook een plaatsing in de prijzen was. Het 1e winstpunt is binnen. Wij zijn trots op de combinatie uit de moeder die bij ons op Stoeterij Fleurstables is geboren.

Binky Boy & Kim Entjes 2x #1

Binky Boy & Kim Entjes scoren In Blokker waren Binky Boy & Kim weer aan de start in de klasse Z1. Ze plaatste zich 2x op de kop en kunnen met 2 winstpunten naar huis. Uiteraard zijn we erg blij dat de door ons gefokte zoon van Viola het zo lekker doet op de wedstrijd, onze felicitaties voor Kim en haar topper ‘Binky Boy’!

Scabiosa & Sophie maken Z1 debuut

Z1 debuut   Zondag 3 november in Lisse was de debuutwedstrijd voor Scabiosa & Sophie Wever en dat ging goed. Met een 1e en 2e plaats en 2 winstpunten mee naar huis mochten we zeker tevreden zijn. Ze waren ook echt wel verdiend want Sophie liet ondanks wat kleine afstemmingsfoutjes 2 super correcte proeven zien. Wij zijn trots en tevreden.